Varen ble lagt i handlekurven din!

Til betaling Fortsett å handle

Sponsorryttere

Her er våre sponsorryttere for 2020

 

 

Ann Kristin Sandvik

Ann Kristin er fra ei lita bygd mellom Molde og Kristiansund. Hun har drevet aktiv med hest siden hun var 6 år gammel, konkurrerte i ponnitiden i sprang, men har de siste årene gått over til dressur, og konkurrert på middels nivå. 
Målet for 2020 er å forbrede den 3 år gamle unghesten Heartbeat van Lid for neste års stevner. Noe hun gleder seg enormt til.

 

 

 

Nadja Kassandria Ellefsen

Nadja Kassandria Ellefsen har vært aktiv rytter siden barnsben, det startet på Oslo ridehus. Hun har startet internasjonalt både i dressur og sprang, men det er sprang som står i fokus. Hun har utdannet unghest og har hatt flere gode hester. Sommeren 2018 tok hun med seg Varmblodshoppa Twinkle hjem fra et jorde i Danmark. Hun er 3 år og er en dame med et meget godt hode. Twinkle ble 2. premiert på Epona høsten 2018.

I 2019 skal Twinkle få lange pauser da hun er i vekst. Nadja og Twinkle trener mot Breeders 4 års og Nm 4 års i November. 

 

 

Ina Kjørholt Eiken

Ina Kjørholt Eiken, Bedre kjent som @eventyrhesten (på Instagram) trives best ute i naturen med sine firbeinte: Elmer 9år Welsh/ araber og Spira 3år, Highland pony. Hun startet sin «karriere» på en vanlige rideskole, men fant ut hun ikke trivdes helt med det og gikk mer og mer over til naturlig hestehold og «vennskapstrening».

Hun har ikke drevet så mye med riding de siste årene pga hestens helse, men gjort mye fra bakken og spesielt ute i skog og mark. For inspirasjon følg henne på Instagram. Det får en hver til å drømme seg bort!

 

 

 

Vi gleder oss til å samarbeide med alle sammen!

Team Equine Norway

 

Vi får en del henvendelser om sponsing. Dessverre så har vi ikke mulighet til å sponse flere nå. Ønsker dere lykke til i sesongen 2020.