Varen ble lagt i handlekurven din!

Til betaling Fortsett å handle
Facebook
Klarna

Sponsorryttere

Her er våre sponsorryttere for 2019

 

 

Ann Kristin Sandvik

Ann Kristin Sandvik (35 år) er fra Farstad, et lite sted ved kysten midt mellom Molde og Kristiansund. Hun har drevet med hest siden hun var 6 år gammel. Pr. dags dato eier hun to hester, Adante van Lid, og Precious Savannah. Hun og Adante rir foreløpig på La nivå dressur, men målet for 2018 er å starte Mc, samt å forbedre prosentene i La.

 

 

 

 

Nadja Kassandria Ellefsen

Nadja Kassandria Ellefsen (41 år) har vært aktiv rytter siden barnsben, det startet på Oslo ridehus. Hun har startet internasjonalt både i dressur og sprang, men det er sprang som står i fokus. Hun har utdannet unghest og har hatt flere gode hester. Sommeren 2018 tok hun med seg Varmblodshoppa Twinkle hjem fra et jorde i Danmark. Hun er 3 år og er en dame med et meget godt hode. Twinkle ble 2. premiert på Epona høsten 2018. 

 

 

 

 

Guro Nordgård Rundhaug

Guro Nordgård Rundhaug (30 år) vokste opp på gård i Nordreisa med ponnier, som ble brukt til mye tur, kjøring og litt sprang. På videregående gikk hun på ridelinje på Melhus vgs i to år. Videre flyttet hun til Østlandet hvor hun har holdt aktivt på med sprang frem til i dag. For tiden går hun siste semester på maskin ingeniør og har en holsteiner, Caniro. Caniro har hun hatt i snart 5år og ridd opp til 140cm internasjonalt.

 

 

 

Christina Øynes

Christina Øynes (29) Hun bor sammen med hestene sine, Amina og Jebha, i landlige omgivelser i Arendal på Sørlandet. Hun og hestene utgjør "Mitt Lille Verksted" på sosiale medier. Sjekk ut hennes nydelige lærvarer og smykker hun lager på Instagram. 

Hun er opptatt av hestens språk, anatomi og biomekanikk i dressuren, god hovhelse, og et naturlig hestehold. I arbeidet med hestene er det den gode relasjonen, letthet i samspillet og hestens motivasjon som står i fokus. Hestene skal være stolte, sterke og balanserte, og samtidig så oppmerksomme på mennesket at utstyr blir overflødig. Hun ønsker å inspirere andre og vise hvordan man kan trene hester uten tvang og makt, og likevel nå sine mål.

 

 

 

 

Ina Kjørholt Eiken

Ina Kjørholt Eiken (25), Bedre kjent som @eventyrhesten (på Instagram) trives best ute i naturen med sine firbeinte: Elmer 9år Welsh/ araber og Spira 3år, Highland pony. Hun startet sin «karriere» på en vanlige rideskole, men fant ut hun ikke trivdes helt med det og gikk mer og mer over til naturlig hestehold og «vennskapstrening».

Hun har ikke drevet så mye med riding de siste årene pga hestens helse, men gjort mye fra bakken og spesielt ute i skog og mark. For inspirasjon følg henne på Instagram. Det får en hver til å drømme seg bort!

 

 

 

Vi gleder oss til å samarbeide med alle sammen!

Team Equine Norway

 

Vi får en del henvendelser om sponsing. Dessverre så har vi ikke mulighet til å sponse flere nå. Ønsker dere lykke til i sesongen 2019.