Equine Norway
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

VIP kunde

Vi ønsker å belønne våre faste kunder. Derfor startet vi et VIP kundeprogram. VIP kunder får 10 % rabatt på alle ordinære bortsett fra Lysterapiprodukter og kraftfôr. Rabatten gjelder ikke kombinert med andre tilbud eller kampanjer. Den kan heller ikke brukes på frakt. VIP rabatten gjelder på ordinære varer og ikke tilbudsvarer. Du må være logget inn på din bruker for at rabattkoden din skal fungere.

Hvordan blir du VIP kunde hos Equine Norway? Når du har handlet for 10.000 kr blir du automatisk VIP kunde. Beløpet er inkludert mva, men uten fraktkostnader.

Kan jeg miste min VIP kundestatus? Kundeprogrammet er for å belønne faste og trofaste kunder. Om du ikke handler på 1 år mister du din rabattfordel og rabattkoden blir deaktivert. Du kan på nytt opparbeide deg rabatten. 

Hvordan får jeg rabatten? Din rabattkode, som er ditt kundenummer, blir aktiv når du har handlet for 10.000 kr. Når du kommer til kassen bruker du ditt kundenummer som rabattkode. Rabattkoden er personlig og fungerer kun med ditt kundenummer. 

Hva om jeg får ny emailadresse, adresse eller etternavn? Da må du selv endre dette når du logger inn på ditt kundenummer. Vi kan ikke endre personlige opplysninger for deg da systemet ikke tillater det. 

Hva er mitt kundenummer? Det finner du på gamle fraktbrev eller du kan sende en mail eller melding så sender vi det til deg raskt. 

Hvordan vet jeg at jeg er VIP kunde? Ta kontakt. Så sjekker vi for deg hvor mye du har handlet for og eventuelt hvor mye som gjenstår. 

Min rabattkode fungerer ikke! Hva gjør jeg? Ta kontakt, så skal vi rette det opp. Vi legger fortløpende ut rabattkoden tilknyttet din konto. Glemmer du det så glemmer ikke vi det. Vi ser at du er VIP kunde og sørger alltid for at du får rabatten din. Om du ikke får den til å fungere så trekker vi alltid fra din rabatt. Merk at du må være logget inn på din bruker for at rabattkoden skal fungere.

Spørsmål? Ta kontakt! 

Vi jobber med et enda bedre program som skal gi deg enda flere fordeler. Det skal lønne seg å være fast kunde hos oss. 

Her finner du stedet hvor du skal legge inn dit kundenummer/rabattkode: 

 

 

 

Tusen takk for at du handler hos Equine Norway. ❤️

Oppdatert 29. Oktober 2023.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke