Equine Norway
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

VIP kunde

Vi har fra 2024 startet et nytt VIP program. Nå kan du abonnere på vår Instagram. Det koster kun 6 kr i måneden. Med dette får du fordeler som:

  • 10 % rabatt på alle produkter i nettbutikken (gjelder ikke kraftfor og lysterapiprodukter)
  • Du får muligheten til å handle inn nye produkter til en rabattert pris før alle andre.
  • Du får tilgang til mer nyttig informasjon om foring og hestens helse.
  • Du får tilgang til spesialtilbud.
  • Du får gratis forveiledning og veiledning.
  • Du vil bli prioritert som Equine Norway abonnement.
  • Flere fordeler kommer! 

Hvordan får jeg rabatten? Din rabattkode, som er ditt kundenummer, blir aktiv når du har lagt inn din første ordre for da får du ditt kundenummer. Rabatten blir trukket manuelt på din første ordre etter at du har lat inn ordre.

Hva om jeg får ny emailadresse, adresse eller etternavn? Da må du selv endre dette når du logger inn på ditt kundenummer. Vi kan ikke endre personlige opplysninger for deg da systemet ikke tillater det. 

Hva er mitt kundenummer? Det finner du på gamle fraktbrev eller du kan sende en mail eller melding så sender vi det til deg raskt. 

Jeg er VIP kunde fra før, hva skjer da? Du vil selvfølgelig ikke miste VIP rabatten din. Om du ikke handler på 12 mnd vil derimot rabattkoden deaktiveres.

Min rabattkode fungerer ikke! Hva gjør jeg? Ta kontakt, så skal vi rette det opp. Vi legger fortløpende ut rabattkoden tilknyttet din konto. Om du ikke får den til å fungere så trekker vi alltid fra din rabatt manuelt. Merk at du må være logget inn på din bruker for at rabattkoden skal fungere.

Spørsmål? Ta kontakt! 

 

Her finner du stedet hvor du skal legge inn ditt kundenummer/rabattkode: 

 

 

 

Tusen takk for at du handler hos Equine Norway. ❤️

Oppdatert 02. Februar 2024

Trykk ENTER for å søke